maandag 6 juli 2015

Wees je eigen BFF
Soms vergeten we of zijn we er niet toe in staan om van ons zelf te houden. Diegene waar je toch echt het meest mee te dealen hebt je hele leven lang. Je staat op met jezelf, je gaat naar bed met je zelf en alles daar tussen in kun je geen afstand nemen van je eigen ik. Dus ook al word je soms echt moe van jezelf en wil je jezelf het liefst achter het behang plakken, lekker puh dit kan niet. Wacht oké, misschien kan het in theorie wel maar waarom zou je het doen? Ga in plaats daarvan lekker van jezelf houden. Hier een aantal tips waardoor wij vrouwen en mannen allemaal hopelijk wat meer van onszelf gaan houden!


1. Behandel jezelf zoals je iemand zal behandelen van wie je houdt en om geeft.
2. Hou gewoon van jezelf wat er ook gebeurd.
3. Zeg alleen positieve, lieve, mooie en meelevende dingen over en tegen jezelf.
4. Op het moment dat het even niet gaat of als je een stressvolle gebeurtenis hebt, geef niet meteen jezelf de schuld en houd je schouders recht.
5. Respecteer jezelf en je streven naar het maken van een beter persoon en je veranderingen en ontwikkelingen.
6. Heb begrip voor je limieten, wees geduldig met jezelf. Accepteer dat het tijd kost om ergens goed in te worden.
7. Wees lief voor jezelf op het moment dat je voelt dat je kritiek of hard bent voor jezelf.

Dus lieve mensen lees die regels even goed door en ga lekker doen deze zomervakantie waar jij zin in hebt! Maar wat dat dan ook is, vergeet ondertussen niet van jezelf te houden. Je mag dus bijna alles, behalve gemeen zijn tegen jezelf. Een heel stuk met heel vaak jezelf, maar je begrijpt het hopelijk wel!

Liefs,
Naomi

1 opmerking:

  1. Wow wat een mooie boodschap! Zelf vind ik het ook niet altijd even makkelijk om van mezelf te houden, maar met deze tips zal ik het zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen